Επενδύοντας στην Ένωση - Μια ισχυρότερη μονάδαΑυτή η ανακοίνωση αφορά την παύση μου ως blogger στο fox2magazine και μετά από πέντε χρόνια την αναστολή της καθημερινής ροής των ειδήσεων και λοιπών σημειώσεων από τον χώρο της άμυνας και ασφάλειας.

Λέγεται ότι μια ψυχολογικά εύλογη περιγραφή της εγωκεντρικότητας εκδηλώνεται με μια βασική υπόθεση - μόνο για τους εαυτούς μας, είμαστε οι πρωταγωνιστές της δικής μας ζωής. Το πιο εντυπωσιακό εμφανίζεται στο τέλος - το πόσο λίγο γνωρίζουμε τους άλλους. Αυτό που μένει τώρα είναι οι προσωπικές ευχαριστίες, αρχής γενομένης προς τον Αλέξη, τον Σπύρο και την μεγάλη παρέα στα φόρα συζητήσεων, στον Δημήτρη, δημιουργός του παρόντος χώρου και προσωποποίηση της λαχτάρας για ένα ηλεκτρονικής μορφής περιοδικό, στον Ιωσήφ, σε διετεταγμένη υπηρεσία η τεχνική επιμέλεια του fox2magazine.net, σε ένα καλό πλήθος πολλών φίλων, συνδημιουργών, επισκεπτών και συμπαραστατών - όπως και στους επαγγελματίες του χώρου της αμυντικής βιομηχανίας.

Όλα αυτά ακούγονται σαν ένα βήμα πίσω. Αλλά δεν είναι. Τα σχέδια θέλουν μια Ενωμένη συνέχεια - με την ομάδα του DEFENCENEWS - στο ίδιο ιδιότροπο στυλ, υποκειμενικά, με ακόμη περισσότερο εγγύτητα στο Διαδίκτυο.

O λόγος; Επί του παρόντος δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι πιο συναρπαστικό από τη συνεργασία με μια ομάδα ανθρώπων που το σήμα κατατεθέν τους είναι ο ενθουσιασμός γύρω από το ίδιο το τρισδιάστατο αντικείμενο - η άμυνα και ασφάλεια εντός μιας πολυδιάστατης παγκοσμιοποίησης, την οποία όλοι μας βιώνουμε, αλλά και συνδημιουργούμε.

Ο προσωπικός στόχος; Περισσότερος χρόνος για περισσότερες λεπτομέρειες και η εμπέδωση μιας σειράς από διεθνείς συνεργασίες.

H υπόσχεση; Ποιότητα! Και αυτή είναι να κριθεί από εσάς, επί τη βάσει των καθημερινών ανταποκρίσεων στο Defencenews.Gr

 

 

Γ.Π. (Deepred)

Τελευταία σχόλια