Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος τίτλος. Κι επειδή αποτέλεσε η πενταετία 2009 - 2014 μια ενδιαφέρουσα πενταετία, αξίζει να αποτυπωθεί πιο ενδελεχώς. Έτσι, παρά το γεγονός ό, τι το ιστολόγιο έχει "κλείσει" τον κύκλο του, θα υπάρξει η εκτενέστερη ταξινόμηση περιεχομένου σε αρχεία pdf1. Για να μείνουν στον Η/Υ όσων επισκέφτηκαν το ιστολόγιο τα πιο σημαντικά σημεία της συγκεκριμένης περιόδου.

Καθώς δεν υπήρξε νωρίτερα η δυνατότητα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια. Αξίζουν ευχαριστηρίων οι:

Adis - Afasias - Army Aviator - Shiv Aroor - Aviationlive - Caspian - Santiago Cortelezzi - El - Elfot - Greekdefence - Κώστα Κ. - Kedar Karmarkar - Makkmman1 - Mpampis210 - Arda Mevlutoglu- Strategy - TasosCorsair - Vassilis07 - Εν Κρυπτώ - Κωνσταντίνος Πανιτσίδης που βοήθησαν στην έκδοση των ηλεκτρονικών εντύπων ή εμπιστεύθηκαν κείμενα ή φωτογραφίες τους στον γράφοντα με σκοπό να τα τοποθετήσει σε ηλεκτρονικό έντυπο.

Afonic - Deadeye - Δημήτρη Σ. που βοήθησαν με την τεχνολογική υποστήριξη και αναρτήσεις το ιστολόγιο.

Προπάντων τον Deepred001 που συντέλεσε αρχικά σημαντικά στη λειτουργία του fox2magazine και των εκδόσεων και ουσιαστικά έτρεξε την ιστοσελίδα από το 2011/12 και ύστερα. Αγαπητέ Deepred001, εύχομαι θερμά καλή επιτυχία στο Defence News.gr!

Όλους όσους συντροφεύσατε με τις επισκέψεις και τα σχόλιά σας, ιδιαίτερα εκείνα που ασκούσαν κριτική.

Όσο για το μέλλον; Πιο παραπάνω αναφέρθηκε ό, τι το παρόν ιστολόγιο ολοκλήρωσε την αποστολή του. Πριν όμως αυτός ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο, είχα πιστέψει ό, τι θα μπορούσε να υπάρξει μία θυγατρική αναφορά στις αεροπορικές εξελίξεις στη Βαλκανική και την Ανατολική Μεσόγειο. Αυτή η αναφορά, με το fox2magazine να μην ανανεώνεται φυσιολογικά πια, επεκτάθηκε και πλέον ούτε είναι θυγατρική ούτε καλύπτει αποκλειστικά την αεροπορία. Αν επιθυμείτε να την επισκεφτείτε, το όνομά της είναι "Ισορροπία Δυνάμεων στη Βαλκανική και Ανατ. Μεσόγειο" (ΙΔΒΑΜ)...


1. Γι' αυτό ο λογαριασμός στο ISSUU θα παραμείνει εν ισχύ.

Τελευταία σχόλια